Een podium voor …..

“Een podium voor ……”

Tijdens dit jaarlijks terugkerend evenement word er één instrumentengroep in de spotlights gezet in combinatie met een workshop van het desbetreffende instrument.
Zaterdag 13 april 2024 staat de saxofoon in de spotlights met Femke IJlstra als solist.
’s Middags zal Femke een workshop verzorgen waar ook saxofonisten aan kunnen deelnemen die geen lid zijn van HOT.  Alle stemmingen zijn welkom, van sopraan tot bas.
Tijdens de workshop zal er natuurlijk aandacht zijn voor techniek en andere zaken en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast worden er enkele stukken ingestudeerd die ’s avonds op het concert ten gehore zullen worden gebracht.
De workshop start om 13.00 uur in het Kottenparkcollege aan de Lyceumlaan in Enschede.  Na een pauze van 17.00 tot 18.15 uur zal er een doorloop zijn en om 20.00 begint het concert met HOT, Femke en het saxofoonensemble. Als je met de workshop meedoet speel je dus ’s avonds ook mee met het saxofoonensemble.
Deelname aan de workshop is gratis. Aanmelden kan via ons contactformulier o.v.v. de stemming van je saxofoon.

Aanmelden workshop