Voor de jongste muzikanten starten de blokfluitlessen weer vanaf maandag 30 oktober 2017. De kinderen leren in groepsverband noten lezen en blokfluit spelen. De cursus is bedoeld voor kinderen vanaf groep 4.

blokfluit_dat_is_leukDe les is op maandag van 18.30 tot 19.00 uur in wijkcentrum De Eschmarke, Esmarkelaan 203 in Enschede. De contributie bedraagt € 11 per maand. De vereniging regelt de aanschaf van de blokfluit en het lesboek. De eenmalige kosten hiervoor zijn € 20. De cursus duurt een jaar en daarna wordt je de mogelijkheid geboden om binnen de vereniging een instrument te gaan bespelen.

Een blokfluitopleiding is voor kinderen een ideale basis voor het leren bespelen van een instrument, zoals klarinet, dwarsfluit, saxofoon, trompet of slagwerk.

Geïnterreseerd? Meld je dan aan via het inschrijfformulier!