Lute Hoekstra

lutehoekstraHet orkest staat onder de leiding van Lute Hoekstra. Hij studeerde klarinet en directie aan de conservatoria van Enschede, Tilburg en Amsterdam. Aan het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam studeerde hij in 1985 Cum Laude af, hoofdvak klarinet Uitvoerend Musicus. Twee jaar later behaalde hij de aantekening kamermuziek klarinet, eveneens Cum Laude. Zijn docenten waren Piet Honingh en George Pieterson.
Na deze studie remplaceerde hij enkele seizoenen bij het Radio Kamerorkest en het Koninklijk Concertgebouw Orkest. Momenteel is Lute concertmeester en solo-klarinettist bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Lute volgde directielessen bij onder andere Jan Cober, Pierre Kuypers en Sef Pijpers sr.

Manon Zwagerman

Hestan en hot2bt opleidingsorkest HOT2B staat onder leiding van Manon Zwagerman.