Binnenkort

Geen evenementen

Leerlingen (jong en oud) die hun muziekdiploma A aan de muziekschool hebben behaald, kunnen meespelen in HOT2B. Na het behalen van het B-diploma is het in principe mogelijk dat je doorstroomt naar het ‘grote’ orkest, waarvan de dirigent bepaalt of je al mee kunt doen. Bij de fluiten en hobo is het anders, die moeten eerst hun C diploma halen voordat ze naar het A-orkest kunnen. 

In HOT 2B wordt al echt muziek gemaakt; behalve aan het spelen van de juiste noten wordt steeds meer aandacht besteed aan de muzikaliteit. Hier leer je dat je soms heel zacht moet spelen en soms heel sterk, omdat de muziek daardoor veel spannender gaat klinken. Muziek maken kan zo mooi zijn! Het opleidingsorkest is al een echt orkest dat een eigen rol opeist tijdens concerten en andere uitvoeringen.

De repetitietijden van HOT2B kun je hier vinden.

 

Leerlingen (jong en oud) die hun muziekdiploma A aan de muziekschool hebben behaald, kunnen meespelen in HOT2B. Na het behalen van het B-diploma is het in principe mogelijk dat je doorstroomt naar het ‘grote’ orkest, waarvan de dirigent bepaalt of je al mee kunt doen. Bij de fluiten en hobo is het anders, die moeten eerst hun C halen voordat ze naar het A-orkest kunnen.

Klik voor meer informatie op het kopje ‘HOT2C en HOT2B’ in het menu.