2019 02 04 18.02.46

Wat hebben we weer genoten van al die leerlingen van groep 1 t/m groep 8.

naamloos 230

Bekijk onze foto's van dit concert op je gemak in het fotoboek!

Maandag 12 en maandag 19 november hebben diverse HOT-ters zich muzikaal ingezet voor alle leerlingen van de basisschool De Wielerbaan, te Enschede.

Met juf Astrid als muzikaal leider speelden de muzikanten eerst enkele muziekstukken met een voor alle leerlingen bekende melodie; van piratenmuziek naar muziek over zeemeerminnen, om van daaruit over te gaan op zigeunermuziek, waarbij droefheid en vrolijke muziek elkaar afwisselden.

IMG 20180415 WA0000

HOT GOES ON STAGE

Een bijzonder programma deze keer, met vocale en instrumentale bijdragen. Zangsoliste Crystel Benton zal ondermeer schitteren in muziek uit de opera Carmen van Georges Bizet. Het orkest pakt uit met een aantal kloeke werken uit de wereld van de filmmuziek. Denk aan Pirates of the Caribbean en Star Wars Saga.

HOT poster

Het is eindelijk zover. Met trots presenteert HOT haar CD die uitgebracht is ter gelegenheid van het 10 jarig jubileum. De CD bevat schitterende werken uitgevoerd door HOT en HOT2B.

Harmonie Orkest Twente – kortweg: HOT is jonge enthousiaste vereniging dat streeft naar een zo hoog mogelijk muzikaal niveau en wil tegelijkertijd een (h)echte club zijn. Naast gezamenlijke musiceren, worden er dan ook regelmatig activiteiten georganiseerd om de onderlinge band te benadrukken en te versterken.

Dankzij een actief jeugdbeleid krijgen we gelukkig aanvragen van kinderen die lid willen worden van onze vereniging en dat is mooi! Samen muziek maken, een instrument leren bespelen, het is een prachtige hobby waaraan je je hele leven veel plezier kunt beleven. De orkesten, de jeugdopleiding, de activiteiten kost de vereniging erg veel geld, dat onmogelijk alleen door middel van contributies kan worden opgebracht.