Samen muziek maken, een instrument leren bespelen! Het is een prachtige hobby, waaraan je je hele leven veel plezier kunt beleven. We willen de jeugd dan ook graag helpen met hun opleiding. Naast onze blokfluitopleiding, waar de kinderen hun eerste muzikale stappen zetten, heeft HOT het opleidingsorkest HOT2B. Met al deze jeugdleden zien de perspectieven van HOT er dan ook uitermate gunstig uit.

Waarom sponsoren?
Al deze activiteiten kosten HOT erg veel geld, dat onmogelijk alleen door middel van contributies kan worden opgebracht. Als u ook vindt, dat onze vereniging een belangrijke muzikale plaats in het culturele leven van Enschede moet innemen en onze jeugd een goede muzikale en plezierige opleiding moet krijgen, kunt u ons daarbij helpen. Heeft u interesse? Stuur ons dan een bericht met uw gegevens en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Als dank
Als dank voor uw donatie plaatsen wij een banner met uw logo op deze pagina. Ook wordt uw bedrijf vermeld als sponsor van HOT tijdens onze concerten, waarvoor u twee vrijkaarten ontvangt.