Vrienden van HOT

Harmonie Orkest Twente – kortweg: HOT is jonge enthousiaste vereniging dat streeft naar een zo hoog mogelijk muzikaal niveau en wil tegelijkertijd een (h)echte club zijn. Naast gezamenlijke musiceren, worden er dan ook regelmatig activiteiten georganiseerd om de onderlinge band te benadrukken en te versterken.

Dankzij een actief jeugdbeleid krijgen we gelukkig aanvragen van kinderen die lid willen worden van onze vereniging en dat is mooi! Samen muziek maken, een instrument leren bespelen, het is een prachtige hobby waaraan je je hele leven veel plezier kunt beleven. De orkesten, de jeugdopleiding, de activiteiten kost de vereniging erg veel geld, dat onmogelijk alleen door middel van contributies kan worden opgebracht.

Voor slechts 2,50 euro per maand kunnen wij met uw steun de muzikale jeugd een prachtig toekomstperspectief bieden en u laten genieten van mooie concerten

Zo wordt u Vriend van HOT
Als u ook wilt blijven genieten van onze orkesten en alle (jeugd)activiteiten van HOT en u wilt ons hierbij helpen kunt u via het contactformulier uw gegevens (naam en adres) achterlaten onder vermelding van “Vrienden van HOT”. U krijgt dan een machtingingsformulier thuisgestuurd. Ook bent u natuurlijk welkom op onze repetitie op maandagavond voor meer informatie.

Voor wat hoort wat
Als goede vriend van HOT willen we natuurlijk ook dat u op de hoogte blijft van de activiteiten van de vereniging. Daarom regelmatig de digitale nieuwsbrief. Tevens nodigen wij u uit voor onze concerten en andere activiteiten. Ook krijgt u korting op de entreeprijzen van onze galaconcerten.